fredag 16 september 2011

Oj!!

Här inne på blogger var det omgjort. Ser okej ut tycker jag men fick en chock när jag loggade in. Fast roligt är det med förnyelse. Så det så.

Det är fredagskväll. Vi har ätit pomme och kött med Pelles härliga vitlöks smör till. Usch vad gott det var. Sandra har åkt till sin kontaktfamilj i helgen och Carro, Pelle, Oscar och Linus gick ut en stund så jag blev lite ensam. Dessa egentids stunder är härligt att få emellanåt. Man tankar ny kraft då! Så himla skönt helt enkelt. Har tänkt att börja blogga lite oftare, men vet inte riktigt vad jag ska blogga om. Familjen givetvis och vår sjukdoms vardag. Är inte den ena sjuk så är den andre sjuk. Så har vi det här, men sånt, vill man läsa om sådant? Vad vill ni som läser att man ska blogga om egentligen?

Helgen blir lugn här. Imorgon kommer kanske en gammal kompis som vi inte sett på länge. Det ska bli riktigt trevligt. Efter ska de andra åka till skogen och plocka lite guld. Jag håller mig hemma då. Inte helt bra från en dunder förskylning så jag tar mig lite egen tid då med. Söndag blir städning. Annars håller vi oss här hemma vid.

Ha en trevlig helg allihopa!

Kram Cissi

PS Svinkopporna är mycket bättre nu DS


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar