onsdag 26 oktober 2011

Den dubbla tystnaden av Mari Jungstedt

Dessa böcker är sååå härliga att läsa för jag läser ut de relativt snabbt. Så jäkla spännande denna bok också! Nu måste jag snabbt få tag på Den farliga leken och det fjärde offret och då har jag läst alla i hennes serie om Gotland och Maris härlga deckare!


Från bokens baksida:

Försommaren blomstrar och de goda vännerna från det välmående villaområdet i Visbys utkant reser iväg på sin traditionella semestertripp. I vardagen delar de allt: barnpassning, trädgårdsskötsel, middagar, fester och motionspass. Vänskapen är gränslös och banden dem emellan tycks orubbliga efter åratal av gemenskap. Årets utfärd går till Fårö där Bergmanveckan stundar och sedan vidare mot Stora Karlsö där sillgrisselungarna lyfter i tusental från de branta kalkstensklipporna.
    Men något går väldigt snett under resan - en kvinna försvvinner under en cykeltur i Bergmanlandet kring Hammars, en åldrad man flyter i land i den lettiska staden Ventspils på andra sidan Östersjön.
    Kommissarie Anders Knutas med kollegan Karin Jacobsson får ett svårgripande fall att ta tag i som för dem långt bortom gängse normer.

En rent ut sagt SKITBRA bok. 5 av 5 gripar!!!

Kram Cissi


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar